Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 TL ve Daha Az Bütçe Aralığı İçin Bas Gitar Önerileri

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

cort action A4, cort ab4 mü yazmıştım hmm gitmemiş herhalde en azından ben göremiyorum :S

Yorum

İkisi de aynı şey

Yorum

birde aklıma takılan bir diğer detay, satıcı gitarı sipariş edebileceğini söyledi, bu konuda bir sorun çıkabilir mi? sanırım gitarı deneyerek almak en iyisi dimi

Yorum

Çok bir sorun çıkacağını sanmam. Gerekli önlemi alıyorlar diye biliyorum nakliyat sırasında. Sen ab4 modelini deneyip beğendiysen, başka bir yerden de siparişle getirtebilirsin. Mydukkandan veya başka sitelerden de sipariş veren sayısı epey çok, zaten gitara bir zarar verirse sorumluluğu gönderen firma, site vs. alır diye düşünüyorum.

Yorum

aslında kastettiğim, dükkanda olmadığı için deneyemiyorum ve adam sipariş verip getirttikten sonra yok ben almıyorum demek bence hoş olmaz. İnternetten büyük dükkanları araştırdım bir çoğunda Cort satışı yok. Belki almak isteyen olursa benim gittiğim dükkanlar gibi sipariş ile getirtiyordur. Ağırlıkta dükkanlarda ibanez, yamaha, fender, squier, washburn gördüm.

Yorum

Çünkü cortların üretim yerleri farklı. Amerika'daki Avrupa'daki adam,uzak doğudaki gitarı ne yapsın? Amerika'da üretilen gitar dururken
              Ee dükkanlarda cort bulamadığın için cort almayacak mısın?

Yorum

Ibanez GSR-200 tavsiyem 500 tl altında bir bass gitar.

Yorum

GökmenBass isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Ibanez GSR-200 tavsiyem 500 tl altında bir bass gitar.
                  Tavsiyen için gerekçelerin nelerdir? O fiyat aralığındaki gitarlara göre artıları ve eksileri nelerdir? Bunları belirtmeden yorum yapmayalım lütfen.

Yorum

şimdi değerli arkadaşlarım, gitarlar arasındaki farkları anlatabilir misiniz?

cort u bulma sorunlarım yüzünden cort u liste dışı bırakıyorum,

Ibanez gsr200
                    Yamaha rbx270j
                    yamaha rbx170 (bunu yazmadınız ama internette daha yaygın)
                    Squier jazzbass(çin üretimi değilse)

artıları ne? eksileri ne?
                    Son güncelleyen eren.t; 24-01-2010, 01:05.

Yorum

Yamahayı da kullandım stüdyoda, güzel gitardı esasen.
                      Zaten bu fiyattaki tüm gitarlar Çin üretimidir, sana Çin üretiminden uzak dur dememin sebebi, yeni başlayanların squier jazz basslardan "Fender Jazz Bass" gibi tonlar bekleyip, sonrasında hayal kırıklığına uğramasıdır.
                      Bunların içinden, ben olsam ibanezi alırım çünkü bu üçünün arasında aktif manyetikli tek gitar o.. Ama imkanın varsa yamahayı da dene derim.

Yorum

squier in tonları nasıl? yani bir ibanez veya yamaha ile karşılaşınca? aslında squier in youtube da incelemelerine baktım, özellik yönünden iyiler, 5 ayar düğmesi (bas, tiz,..) aktif pasif geçişi falan. Ibanez bilmiyorum ama ilk gitarımı aldığımdan beri bir sempatim var. off ne pis iş
                        Son güncelleyen eren.t; 24-01-2010, 01:22.

Yorum

5 ayar düğmesi mi? Squier jazz bassların benim bildiğim 3 potansı var.
                          Aktif pasif geçişi falan da yok,pasif basslardır onlar.
                          Squierin tonu her tarza gitmez, metale biraz yumuşak kalır.İbanez daha kullanışlı o yönden.

Yorum

bu videoda görmüştüm https://www.youtube.com/watch?v=JOS3IaQSHpc

belki üst bir modeli olabilir

bu saydığım gitarlar arasındaki tek fark tonları mı?

Yorum

Klasik jazz bass formu değil, 4 potanslı ve aktif.. Bunlar daha fiyatlıdır benim tahminimce. Yani üst bir model olduğunu düşünüyorum.
                              Evet,tonları. Squierin tonu yumuşaktır,yamahayla ibanez biraz daha kemik gelebilir. Denemelisin.
                              Eğer videodaki gibi bir squier bulabilirsen tabiki öyle birşey öneririm. 5 telli olması da senin için avantaj olur çünkü daha çok solo çalışmalar yapacaksın, 5 telin yararlarından biri de az pozisyon değiştirerek (yani klavyede az gezerek) pek çok sese, perdeye rahat erişebilirsin.
                              Son güncelleyen Ç. Bartu; 24-01-2010, 12:53.

Yorum

o zaman şu an ki hareket planım,

magazalara gidicem, bu gitarları deneyeceğim sesi en çok hoşuma gideni alıcam. bu firmalarla ilgili beni en çok korkutan, amatörüm, arızalı bir gitarı almak. Sonuçta Türkiyede bir çok kişinin başına geliyor olabilir. Bu risk bu (ibanez, squier, yamaha, cort) firmalarda yüksek ve ya az mı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X